Бившият военен от френския чуждестранен легион Иван Пачелиев ще бъде обвинен

...
Бившият военен от френския чуждестранен легион Иван Пачелиев ще бъде обвинен
Коментари Харесай

Повдигат обвинения на бивш легионер за убийството на фелдшер в село Орешник

Бившият боен от френския задграничен легион Иван Пачелиев ще бъде упрекнат за убийството на медицински експерт, при и във връзка осъществяване на служебните му отговорности. Това изясни в ефира на NOVA окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев.

Пачелиев е арестуван за 24 часа, като мярката му ще бъде удължена на 72 часа.

След траяла няколко часа интервенция, спецслужбите задържаха през вчерашния ден някогашния легионер, който се е предал самичък след договаряния с психолози. През февруари предходната година Пачелиев се барикадира в дома си и стреля против служители на реда, пробвали да му връчат призовка. Тогава той бе освободен от съда, откакто се откри, че има психиатрчино заболяване.

 „ Голяма част от обстановката към този момент е изяснена, открити са очевидци, конфискувани са записи от видеонаблюдението. Лицето не спомага за решение на обстановката. Продължаваме да работим ”, съобщи пред NOVA старши комисар Ангел Цанков, шеф на ОДМВР-Хасково.

Окръжният прокурор изясни, че по това  обвиняване, което ще му бъде повдигнато, Иван Пачелиев го грозят от 20-30 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен без право на подмяна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР